previous arrow
next arrow
ArrowArrow

Slider

This super luxurious home is situated in a quiet estate in the Capital City of South Africa. The client requested a spacious, modern, 4 bedroom home to accommodate his family in comfort and provide a welcoming paradise for those occasional celebrations with friends and family. The design of the home takes on it’s form based on a number of qualities the stand provides. All living rooms and bedrooms have direct access to the North light that allows a very warm and bright interior. The living areas flows effortlessly into each other and with the folding glass doors opened completely, the house blurs the lines between the inside and outside creating an open pavilion for those beautiful Highveld summer days. This house is truly a great example of the philosophy of “Function before form” working well in merging both for a truly useable and aesthetically pleasing home.