previous arrow
next arrow
ArrowArrow

Slider

This house is situated on a beautiful double, corner stand in the estate. With stands opposite both sides of the property being reserved as parklands, the client's brief was to completely optimise all views into the Vaal farm valleys on the Western and Southern sides. The house is bunkered into the the side of the hill using the slopes to draw the eye. The lavish house boasts views from all public spaces as well as access to the entertainment area on the Northern side of the stand. 5 en-suite bedrooms and a pyjama lounge make up the first floor - all with balconies to the amazing views. This property is designed to meet high standards of luxury, comfort, space, form, function and energy efficiency. Water tanks, glazing, Solar power and back-up batteries make up some of the energy regulating measures - among other things.